TUOTTEIDEN KOOSTUMUS

Koostumus:

Mineraalipohjaiset ainesosat ovat täysin erilaiset kuin ne, mitä käytetään tavalisissa kosmeettisissa meikkituotteissa. Ne suojaavat ihoreaktioilta ja tulehduksilta. Luonnolliset mineraalimeikit sulautuvat ihoon mutta paistavat kuitenkin läpi, tuoden esiin meidän oman kauneuden. Ne eivät tuki ihohuokosia, joten ihosi pystyy kuitenkin vapaasti hengittämään, jopa jos käytät meikkiä.

Eco Minerals luonnollisia meikkituotteita on tutkittu useita vuosia. Sen tuloksena on luotu täydellinen sekoitus, joka tekee ihmeitä ihoa kuitenkin vahingoittamatta. Meikkejä suosittelevat monet ihotautilääkärit erityisesti erilaisista iho-ongelmista kärsiville.

Eco Minerals tuotteet sopivat myös herkkäihoisille. Myös ihotaudilääkärit suosittelevat herkkäihoisille puuterimaisia tuotteita, koska ne sisältävät vähemmän ainesosia eikä näihin ole lisätty lisäaineita kuten meikkivoiteisiin. Eco Minerals suosittele iholle joka on erittäin herkkä Fawless Foundation puutereita. Fawless puutereissä on erittäin kevyt koostumus ja lisätty vain minimaalisesti Mica ainesosaa.

Perfection Foundation ainesosat: Mica, Sinkkioksidi (+/-) Titaanidioksidi, Rautaoksidit, Ultramarines

Flawless Foundation  ainesosat: Mica, Titaanidioksidi, Sinkkioksidi, Kaoliini +/- Rautaoksidit, Ultramarine Blue, Tinaoksidi.

Ainesosien sanasto

 1. Mica – Mineraali tai kivi, joka antaa mineraalituotteille valoa heijastavia ominaisuuksia. Yksinään sillä ei ole väriä. Jokaisen mineraalipuuteri sävyn saavuttamiseen tarvitaan alla olevien ainesosien sekoitus.
 2. Titaanidioksidi – Mineraali, joka on antaa kauniin lopputuloksen ja suojaa ihoa UVA ja UVB säteilyltä. Titaanidioksidi toimii luonnollisena aurinkosuojana heijastamalla aurinkosäteilyä pois iholta.
 3. Sinkkioksidi –  Mineraali, joka antaa kauniin lopputuloksen. Ihotulehtuksia hoitava ja ehkäisevä vaikutus. Toimii luonnollisena aurinkosuojana heijastamalla  UV säteilyjä pois iholta.
 4. Rautaoksidit – Luonnolliset mineraaliainesosat, jotka antavat tuotteille väriominaisuudet – yleensä lämpimät sävyt.
 5. Ultramarine Blue – Ainesosa, joka on peräisin Lapis Lazuli jalokivestä tai mineraalista, joka antaa tuotteelle väriominaisuudet – yleensä kylmemmät sävyt.
 6. Tinaoksidi – Antaa peittävyyttä, Eco Minerals käyttää isoja tinaoksidin partikkelikokoja, jottta ainesosat eivät imeyty kehoon.
 7. Kaoliini –  Tämä on 100% luonnollista savea, jota lisätään pienissä määrissä mattapintaisen lopputuloksen saavuttamiseen sekä öljyn ja kiilteen hallitsemiseksi. Kaoliinissa on runsaasti rauhoittava ja hyödyllisiä mineraaleja ja se voi auttaa vähentämään läiskiä.Tämä on meidän Flawless Foundation valikoimassa mutta ei Perfection Foundation valikoimassa.

HUOM! Mineraalien laatu vaihtelee. Esimerkiksi titaanidioksidi voi löytyä ainesosaluettelosta, mutta se ei ole välttämättä jalostettu ainesosa. Eco Minerals hankkii ja käyttää vain mahdollisimman puhtaita mineraaliainesosia.

 • Kohdat jossa sanotaan +/- tarkoittavat, että niissä voi olla niitä ainesosia, riippuen sävystä. Esimerkiksi tummissa meikkipohjustuksissa on eri ainesosat kuin vaaleimmissa.
 • Eco Minerals tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita, koska emme pidä niitä välttämättöminä kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi emmekä ole vakuuttuneita niiden turvallisuudesta!
 • Kaikki Eco Minerals ainesosat ovat eläinkokeettomia – me, eikä kukaan meidän puolesta, ei ole testannut niitä eläimillä.
 • Kaikki ainesosat ovat peräisin luonnosta ja ne valmistetaan Australiassa.
 • Kaikki mineraaliaineet ovat mahdollisimman laadukkaita. Kaikki mineraalit eivät ole samat – laadussa on paljon vaihtelevuutta. Esimerkiksi käytämme Z-Cote Sinkkiä – kaikkein korkeimman laatuista, iholle turvallisinta ainetta.

Rautaoksidi

Iron Oxides

Sinkki

macro shooting of natural mineral stone - sphalerite (zinc blende) stone isolated on white background

Mica

ECO Minerals

Ultramarine blue

Ultramarine