ECO MINERALS MINERAALIMEIKKIPOHJAT JA MINERAALIPUUTERIT

ECO Minerals -mineraalimeikkipohjat ovat vegaanisia ja ihotautilääkäreiden suosittelemia mineraalipuutereita. Ne toimivat sekä peitevoiteena että erinomaisena perus- ja viimeistelypuuterina. Niissä on myös korkea, luonnollinen aurinkosuoja (spf 24), ja ne sulautuvat hyvin ihon omaan sävyyn. Koostumus on erittäin pehmeä ja laadukas. Lue lisää koostumuksesta.

Flawless-meikkipohja soveltuu rasvaiselle iholle, sekaiholle sekä myös normaalille iholle. Siinä on kosmeettista savea, joka imee iholta ylimääräistä talia. Tämän mineraalipuuterin avulla lopputulos on mattapintainen. Perfection-meikkipohja puolestaan sopii loistavasti kuivemmalle ja aikuiselle iholle. Sen avulla lopputuloksesta tulee kaunis ja hehkuva.

ECO Minerals -tuotteet ovat laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Voit käyttää ECO Minerals -mobiilisovellusta oikean meikkipohjasävyn löytämiseksi. Mobiilisovellus kertoo sinulle sopivimman sävyn vastaustesi perusteella! ECO Minerals -meikkipohjia voi tulla kokeilemaan myös L-Beauty kauneushoitolaan, Vuorikatu 6, Helsinki.

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • ECO Minerals

  Flawless-mineraalimeikkipohja

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  34.00 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ECO Minerals

  Perfection-mineraalimeikkipohja

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  34.00 
  Valitse vaihtoehdoista