SIVELTIMEN PUHDISTUSAINE

Tehokas ECO Minerals -siveltimienpuhdistaja pitää siveltimesi puhtaina.

ECO Minerals -ripsiväri
Vegaaninen ripsiväri
15/08/2017
White Light Illuminator korostuspuuteri
22/07/2019

SIVELTIMIEN PUHDISTUSAINE

18.00 

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kuvaus

 

Tehokas ECO Minerals -siveltimienpuhdistaja pitää siveltimesi puhtaina kahdella tavalla. Siveltimienpuhdistaja sisältää 100% puhtaista raaka-aineita, kuten sitruunamyrtti – tällä kasviperäisellä ainesosalla on erittäin antibakteerisia ominaisuuksia. Sen lisäksi tuote sisältää valikoiman puhtaita, turvallisia, luonnonmukaisia ainesosia meikinjämien puhdistamiseksi siveltimestäsi ja sen pitämiseksi hygieenisenä.

Tämä siveltimienpuhdistaja on luotu erityisesti vegaanisten (ei eläinten karvaa sisältävien) siveltimien puhdistamiseen.

Käyttöohje:

Suihkuta siveltimienpuhdistajaa suureen vanulappuun tai tummaan pyyhkeeseen (se kerää meikin). Pyyhi sivellintäsi hellästi, kunnes se on täysin puhdas.

Jos haluat vain steriloida siveltimesi, riittää 3-5 suihkausta tuotetta vanulappuun ja hellä pyyhkiminen.

Jos siveltimessäsi on paljon meikinjämiä, pyyhi hellästi ja toista, kunnes sivellin näyttää puhtaalta, eikä meikkiä enää irtoa pyyhkiessäsi sitä.

Muotoile siveltimesi hellävaraisesti takaisin alkuperäiseen, kauniiseen muotoonsa (älä anna sen kuivua harjakset levällään).

Tarvitsenko siveltimienpuhdistajaa?

Pitääksesi siveltimesi hyvänä ja hygieenisenä on sen peseminen hyväksi. Tavallisesti huomaat siveltimesi tarvitsevan pesua, kun sen harjakset tarttuvat toisiinsa tai meikinjämiä on näkyvissä. On normaalia, että siveltimet menettävät pehmeyttään ajan mittaan, jopa parhaalla mahdollisella tavalla huollettuina. Älä siis pese sivellintäsi liikaa, ja käytä eri tuotteille eri siveltimiä. Yksi aurinkopuuterille, yksi meikkivoiteelle jne.

Suosittelemme siveltimen puhdistamista, jos:

  • Sinulla on taipumusta akneen
  • Pidät sitä käsilaukussasi
  • Joku muu käyttää sitä
  • Käytät kasvoöljyä tai kosteusvoidetta ja se on ajan mittaan imeytynyt siveltimeen

Jos säilytät sivellintäsi harjaspuoli ylöspäin kylpyhuoneessa, se näyttää täysin puhtaalta ja on aina kuiva, meikinjämiä ei ole eikä se pyöri käsilaukussasi, se on turvallinen käyttää.

 

Tuotteen koostumus: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita Matricaria (Chamomille) Flower Extract, Decyl Glucoside, Blackhousia citriodora (Lemon Myrtle) Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf LOil, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Lavendula Angustifolia (Lavender) Oil, Lomonone, Linalool.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SIVELTIMIEN PUHDISTUSAINE”