MIKÄ ON ECO MINERALS?

Kaikki ECO Minerals mineraalimeikkituotteet ovat vegaanisia, eläinkokeettomia (sertifioitu Cruelty Free ja Vegan mukaisesti), gluteenittomia ja nanopartikkelivapaita.

Miksi eläinkokeeton yksin ei riitä?

Monet kosmetiikkamerkit ovat eläinkokeettomia. Vaikka tämä kertoo varmasti siitä, että kosmetiikka-ala on ottanut askeleen eteenpäin, se ei kuitenkaan kerro mitään siitä, onko tuotetta käytetty eläimillä jossain vaiheessa, esimerkiksi testauksessa. Se ei kerro mitään myös siitä, onko eläinperäisiä ainesosia käytetty itse tuotteeseen. Ainoastaan se, että tuote on eläinkokeeton, ei takaa vielä että eläimiä ei vahingoitettu missään tuotantoprosessin vaiheessa.

Eco Minerals on tehnyt kaiken mahdollisen varmistaakseen, että tuottamamme kosmetiikka on oikeasti eläinkokeeton. Se voidaan saavuttaa parhaiden takaamalla, että tuotteemme ovat 100% vegaanisia.

Mikä tekee tuotteistamme vegaanisen?

Kun tuote on vegaanisertifioitu, voit olla varma, että sen valmistuksessa ei käytetty eläimiä missään vaiheessa. Eläinkokeita ei tehty alku- eikä lopputestauksessa eikä tuotannossa käytetty eläinperäisiä aineita.

Eläinkokeettoman kosmetiikan valmistuksessa eläimiä voidaan käyttää jossain vaiheessa tuotantoprosessia, mutta vegaaninen valmistustapa ei salli sitä ollenkaan. Siinä käytetään täysin ei-eläinperäisiä tuotteita ja aineita alusta loppuun. Se voidaan varmistaa valmistamalla täysin luonnollista mineraalipohjaista kosmetiikkaa. Eco Minerals käyttää vain vegaanisia aineita.