Eco Minerals toimitusehdot

Kirjelähetysten toimituskulut ovat 2,9 euroa ja pakettilähetysten toimituskulut 5,90 euroa (sis.alv. 24%). Yli 60 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilmaiseksi!

Pienemmät tilaukset toimitetaan kirjelähetyksenä postilaatikkoosi. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, lähetetään tilaus  valitsemaasi Smartpost-pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa pakettiautomaatista. Kaikki alle 8 gr tilaukset pyritään lähettämään kirjelähetyksenä.

Tilaukset ja Toimitukset – yleistä

Toimitamme tilaukset toistaiseksi ainoastaan Suomeen, mutta jos haluat tilata tuotteita ulkomaille, se onnistuu, kun otat yhteyttä meihin sähköpostitse: info@l-beauty.fi. Lähetämme tilaamasi tuotteet heti, kun maksu tilauksesta näkyy tilillämme. Suosittelemme rekisteröitymistä Eco Minerals -verkkokaupan asiakkaaksi, jotta voimme varmistaa sujuvan asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa.

MAKSUEHDOT

Verkkokaupassa tuotteet voi maksaa laskulla, joka lähetetään tilauksen jälkeen automaattisesti sähköpostiin, Paypalilla tai Bambora Payform maksuvälittäjän kautta.

Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.
Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy.
Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua
yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille.
Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.
Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki,
Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4) Sähköposti: payform@bambora.com Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16) Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

VAIHTO– JA PALAUTUSEHDOT

Vaihto-oikeus
Eco Minerals –verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta.
Voit palauttaa tuotteen maksutta alla olevien ohjeiden mukaisesti ja tehdä halutessasi uuden tilauksen.

Viallinen tuote
Jos vastaanottamasi tuote on rikkoutunut tai muuten viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Älä lähetä viallista tuotetta asiakaspalautuksena ennen kuin olet saanut asiakaspalvelulta toimintaohjeet.
Tuotteita koskevat reklamaatioton tehtävä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.
Enimmäiskorvaus viallisesta tuotteesta on tuotteen hinta + toimituskulut.

Tilauksen peruuttaminen
Tilauksen voi perua vain, jos tilaustasi ei ole ennen peruutusilmoitusta ehditty käsitellä ja lähettää. Lähetä sähköpostiviesti peruutuksesta osoitteeseen info@l-beauty.fi, niin perumme tilauksesi.

Yhden tai useamman tuotteen palauttaminen
Tuotteiden palauttaminen on maksutonta, kun noudatat seuraavia ohjeita:

1. Tee palautusilmoitus sähköpostilla

Ilmoita sähköpostilla tilausnumerosi, sekä syy palauttamiseen – tilausnumero löytyy sähköpostilla toimitetusta tilausvahvistuksesta.

2. Palauta vain avaamattomia, kokeilemattomia ja ehjiä tuotteita!

Maksuton palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, ehjänä perille saapuneita palautettavia tuotteita. ECO Minerals -verkkokaupassa myytävät kosmetiikkatuotteet ovat hygieniatuotteita: palautettavaa tuotetta ei saa avata, kokeilla tai käyttää. Tämä koskee myös tuotteiden päällysteitä ja pakkauksia. Pakkausmateriaalit, kuten kuplamuovi tai pakkauspaperi, eivät lukeudu edellä mainittuihin pakkauksiin tai päällysteisiin.

Mikäli palautat avatun, kokeillun tai käytetyn tuotteen, emme hyvitä siitä maksettua hintaa. Lisäksi joudut maksamaan palautuksesta aiheutuneet kulut.

Pakkaa palautettava tuote hyvin, sillä mikäli se rikkoutuu palautuskuljetuksessa, emme hyvitä siitä maksamaasi hintaa.

3. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus

Toimipaikasta palautuva asiakkaan noutamatta jättämä lähetys, josta ei ole lähetetty palautusilmoitusta, ei ole palautus. Vähennämme noutamattoman lähetyksen palautumisesta aiheutuvina kuluina tilauksen toimituskuluja vastaavan summan ennen maksun palautusta.

4. Ilmoitamme kun palautuksesi on käsitelty.

Pyrimme käsittelemään asiakaspalautukset heti kun palautus saapuu meille. Saat ilmoituksen sähköpostilla, kun palautuksesi on tarkastettu ja käsitelty.

 

L-Beauty/ ECO Minerals