ECO MINERALSISTA

Eco Mineralsista

Eco Minerals on perustettu vuonna 2007. Se on yksi Australian suosituimpia vegaanisia, luonnollisia kosmetiikkamerkkejä. Eco Minerals tuotteet ovaterittäin laadukkaita, eläinystävällisiä ja eläinkokeettomia.

Kaikki Eco Minerals tuotteet ovat 100% puhtaita ja turvallisia. Eco Minerals tavoitteena on olla tunnetuin vegaanikosmetiikkaa tuottava merkki, joka ei koskaan tingi tuotteidensa laadusta. Kaikki tuotteet on valmistettu yhteistyössä ihotaudilääkäreiden kanssa, merkki käyttää vain korkeimman laatuisia mineraaleja.
Eco Minerals monipuolisesta valikoimasta löytyy mineraalipuutereita eri ihotyypeille, poskipunia, aurinkopuutereita, luomivärejä, peitevoiteita, kasvojen korostustuotteita ja siveltimiä.

Merkki käyttää luonnonystävällisiä ECO täyttöpakkauksia, mikä on kätevää myös käyttäjälle, koska hänen ei tarvitse ostaa joka kerta uutta puuteripurkkia.

Mitä mineraalimeikki on?

Kuten nimestäkin voi päätellä, mineraalimeikki on kosmetiikkaa, joka on valmistettu luonnollisista, maasta saatavista ainesosista. Nämä ainesosat ovat luonnossa esiintyviä mineraaleja, jotka on ensin jauhettu mikrohiukkasiksi ja sitten lisätty erilaisiin valmisteisiin, meikkivoiteista huulipuniin. Valtaosasta mineraaleja on iholle hyötyä, joten näin ollen  luonnonkosmetiikka on myös terveellistä.

Mineraalimeikki ja tavallinen meikki vertailussa

Mineraalimeikit, joita voi kutsua myös luonnonmeikeikisi, sisältävät 100 % luonnollisia mineraaleja ja joissakin tapauksissa luonnollisia säilöntäaineita ja hajusteita. Tavallisten meikkien valmistamisessa puolestaan ​​käytetään kemikaaleja, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Tavallinen meikki ja mineraalimeikki eroavat toisistaan ​​monella tavalla. Mineraalimeikki on puuterimaista, kun taas tavallinen meikki on yleensä nestemäistä tai voidemaista. Siksi tavallinen meikki huuhtoutuu pois kun se tulee kosketuksiin veden kanssa, mutta luonnollinen kosmetiikka sitoutuu ihon kanssa eikä tahriudu pois.

Muitakin eroja löytyy:

  • Mineraalimeikki on kevyt, joten se sekoittuu luonnollisesti ihon kanssa piilottaen epätäydellisyydet. Perinteinen meikki on raskas ja paksu, joten se ei sekoitu hyvin ihon kanssa. Perinteinen meikki laskeutuu kasvojen juonteisiin ja ryppyihin, mikä tekee niistä vielä entistä näkyvämpiä. Lisäksi perinteinen meikki tuntuu kasvoilla raskaalta, mutta kevyt ja luonnollinen mineraalimeikki antaa kasvojen hengittää. Mineraalimeikki heijastaa myös valoa, mikä vuorostaan ​​vähentää ikääntymisen merkkejä piilottamalla ryppyjä ja hienoja juonteita.
  • Koska mineraalimeikki on puuteripohjainen, siinä ei ole kosteutta eikä se sisällä aineita, jotka voisivat aiheuttaa bakteerien kasvua. Tämän takia mineraalimeikki voi kestää jopa 3 vuotta. Perinteisen meikin säilyvyysaika taas on noin 6 kuukautta.
  • Mineraalimeikeissä on runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja öljyjä, jotka ovat hyviä iholle, toisin kuin perinteinen meikki joka sisältää kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita ja väriaineita, jotka voivat toisinaan olla iholle haitallisia.
  • Pitkäaikaisen säilyvyysajan lisäksi mineraalimeikki pysyy kauan myös iholla. Kun mineraalimeikki on laitettu, se kestää tuntikausia ilman että sitä tarvitsisi uusia – jopa jos käytät vain vähän meikkiä. Tämä on mahdollista siksi, että meikkipigmentti kestää kauan. Tavanomaista kosmetiikkaa käyttämällä joudut todennäköisesti tekemään useita käyntejä naistenhuoneeseen meikkiä korjaamassa.