Eco Minerals toimitusehdot

Eco Minerals toimitusehdot

Kirjelähetysten toimituskulut on 2,9 eur ja pakettilähetysten toimituskulut 5,90 eur (sis.alv24%). Yli 60 eur tilaukset toimitetaan ilmaiseksi!

Pienemmät tilaukset toimitetaan kirjelähetyksenä suoraan omaan postilaatikkoon. Mikäli tuotteet eivät mahdu kirjelähetykseen, lähetetään tilaus  valitsemaasi Smartpost pakettiautomaattiin. Saat tekstiviestin kun paketti on noudettavissa pakettiautomaatista. Kaikki alle 8gr tilaukset pyritään lähettämään kirjelähetyksenä.

Tilaukset ja Toimitukset – yleistä

Toimitamme tilaukset toistaiseksi ainoastaan Suomeen, mutta jos haluat tilata tuotteita ulkomaille niin se onnistuu kyllä kun otat yhteyttä info@l-beauty.fi sähköpostiin. Lähetämme tilaamasi tuotteet heti kun maksu tilauksesta näkyy tilillämme. Suosittelemme rekisteröitymistä Eco Minerals -verkkokaupan asiakkaaksi jotta voimme varmistaa sujuvan asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa.

VAIHTO– JA PALAUTUSEHDOT

Vaihto-oikeus
Eco Minerals –verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta.
Voit palauttaa tuotteen maksutta alla olevien ohjeiden mukaisesti ja tehdä halutessasi uuden tilauksen.

Viallinen tuote
Jos vastaanottamasi tuote on rikkoutunut tai muuten viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Älä lähetä viallista tuotetta asiakaspalautuksena ennen kuin olet saanut asiakaspalvelulta toimintaohjeet.
Tuotteita koskevat reklamaatiot pitää tehdä 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.
Enimmäiskorvaus viallisesta tuotteesta on tuotteen hinta lisättynä toimituskuluilla.

Tilauksen peruuttaminen
Tilauksen voi perua vain jos tilaustasi ei ole ennen peruutusilmoitusta ehditty käsitellä ja lähettää asiakkaalle. Lähetä sähköpostiviesti asiasta osoitteeseen info@l-beauty.fi, niin perumme tilauksesi.

Yhden tai useamman tuotteen palauttaminen
Tuotteiden palauttaminen on maksutonta kun noudatat seuraavia ohjeita:

1. Tee palautusilmoitus sähköpostilla

Ilmoita sähköpostilla tilausnumerosi, sekä syy palauttamiseen – tilausnumero löytyy sähköpostilla toimitetusta tilausvahvistuksesta.

2. Palauta vain avaamattomia, kokeilemattomia ja ehjiä tuotteita!

Maksuton palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia, ehjänä perille saapuneita palautettavia tuotteita. Eco Minerals verkkokaupassa myytävät kosmetiikkatuotteet ovat hygieniatuotteita: et saa avata, kokeilla tai käyttää tuotetta jonka aiot palauttaa. Tämä koskee myös tuotteiden päällysteitä ja pakkauksia. Pakkausmateriaali, esim. kuplamuovi tai pakkauspaperi ei ole edellä mainittu pakkaus tai päällyste.

Mikäli palautat avatun, kokeillun tai käytetyn tuotteen emme hyvitä siitä maksettua hintaa. Lisäksi joudut maksamaan palautuksesta aiheutuneet kulut. Pakkaa palautettava tuote hyvin, sillä mikäli se rikkoutuu palautuskuljetuksessa, emme hyvitä siitä maksamaasi hintaa.

3. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus

Toimipaikasta palautuva, asiakkaan noutamatta jättämä lähetys joita ei ole lähetetty palautusilmoitusta ei ole palautus. Vähennämme noutamattoman lähetyksen palautumisesta aiheutuvina kuluina tilauksen toimituskuluja vastaavan summan ennen maksun palautusta.

4. Ilmoitamme kun palautuksesi on käsitelty.

Pyrimme käsittelemään asiakaspalautukset heti kun palautus saapuu meille. Saat ilmoituksen sähköpostilla kun palautuksesi on tarkastettu ja käsitelty.

L-Beauty/ ECO Minerals